Om Jens S.

Forretningsidé: At kunne levere et bredt program af transportbånd og mekaniske transmissionskomponenter til maskinbyggere, forhandlere og slutbrugere.

 

 

Historie Grundlæggeren Jens S. Christensen startede virksomheden i 1927 i Abel Cathrines Gade i København. Efter nogle år flyttede firmaet til Skelbækgade og i begyndelsen af 70’erne til Brogrenen i Ishøj. Det danske Jens S. fusionerer i år 2000 med det svensk firma Benzler & Co, som samtidig skifter navn til Jens S. Transmissioner AB. Jens S. Transmissioner A/S er i dag datterselskab til Jens S. Transmissioner AB med hovedkontor i Norrköping i Sverige. Jens S. gruppen indgår i Axel Johnson International AB, med hovedkontor i Stockholm. Læs mere om Axel Johnson International AB og business group: Power Transmission Solutions på www.axinter.com.

I december 2013 overtager Jens S. firmaet Motovario Scandinavia med salgskontor og lager i Ishøj og aftaler med Motovario SpA i Italien at stå for alt salg, service og lagerføring af Motovario gear og gearmotorer i Danmark.

I august 2016 flytter Jens S. til Hørskætten 7 i Taastrup hvor vi samler kontor, lager, gearmontage, maskinværksted og båndproduktion. Vi beholder vores lokation i Vejle, hvor vi har transportbåndsværksted og hvorfra vi tilbyde on-site service på transportbånd.

I oktober 2019 overtager Jens S. firmaet KALTECH Gearservice ApS, som fortsætter i samme navn og tilbyder vedligehold, service og reparation, på eget værksted i Hvidovre eller on-site, af gear, pumper og al anden mekanisk udrustning til mange kategorier af kunder. KALTECH Gearservice ApS kan også dreje og bearbejde små og store emner, fremstille tandhjul og andre mekaniske komponenter på drejebænke, fræsere, tandhjulsmaskiner og to større bearbejdningscentre.

I april 2020 overtager Jens S. transmissionsdelen Hoyer Transmissions i Hadsten fra Hoyer A/S. Hoyer A/S fortsætter selv sin hidtidige forretning med elektromotorer. Dermed udvider Jens S. gruppen i både Danmark, Sverige, Norge og Finland produktprogrammet væsentligt specielt indenfor Rulle- og Transportørkæder. Vi fortsætter med samme lokation og medarbejdere i Hadsten, hvorfra vi tilbyder salg, service, lagerføring og forædling af alle transmissionskomponenter.

 

Jens S. Transmissioner A/S har nu følgende lokationer i Danmark:

Jens S. er i dag repræsenteret med egne selskaber i Danmark, Sverige, Norge og Finland og er samlet mere end 150 ansatte.

                                        Taastrup

 

 

Vis vej med Google vejvisning

 

Google Vejviser