Transportbånd

Transportbånd

Med et transportbånd fra Jens S Transmissioner får din virksomhed det perfekte redskab til transport af lette genstande som for eksempel træflis, fisk, bageriprodukter, aviser, postpakker etc. Da vores transportbånd egner sig perfekt til alle former for levnedsmidler har vi en stor kundekreds i fødevareindustrien.

Transportbånd lige efter jeres ønske

Hos Jens S fremstiller vi ikke selv transportbåndene fra bunden, men bestiller dem hjem i uforarbejdet tilstand. Herefter bearbejder vi dem, så de bliver tilpasset jeres ønsker og behov. Vi skærer og tilpasser dimensionerne på båndene og har et utal af forskellige overflader, og kan endvidere forsyne dem med styreprofiler og medbringere. Alle vores transportbånd leveres i pvc, PU (polyurethane) eller Pe.

Vi kan simpelthen tilrette vores transportbånd, så de passer til så forskellige brancher som fødevareindustrien, træindustrien, distributionscentre, den grafiske branche med flere.

Som leverandører benytter vi os af følgende producenter:

Du kan se et bredt udvalg af vores transportbånd i menuen

Hos Jens S forhandler vi ikke bare transportbånd til let transport, vi yder også service på alle vores produkter.

Læs også mere om vores udbud af tandrem

Vores døgnservice står til rådighed i hele landet, så jeres virksomhed er sikker på at få jeres transportbånd fra Jens S leveret hurtigst muligt.

Ønsker du mere information om vores transportbånd, så kontakt Jens S på telefon 70 13 8333.