Downloads

Downloads af produktkataloger, montage- og vedligeholdelsesinstruktioner, cad-tegninger, mm findes under respektive produktgruppe. Vælg produktgruppe oven over.

Produktkataloger

Image Sedis Website    Image Zmc Website

Du kan nu se vores produktprogram i 5 forskellige foldere, en for hver produktgruppe: Remme, Kæder, Gear, Koblinger og Transportbånd med billeder og beskrivende tekst på de væsentligste produkter du kan få hos os. Husk at vi også både tegner, regner og vejleder - monterer, bearbejder og maler - lagerfører, pakker og mærker - og også vedligeholder, servicerer og reparerer efter ønske. 

 Klik på brochuren for at åbne

Rem Kaede Gear Kobling Transportband

 Jens S. produktpræsentationsfolder indeholder et udsnit af vores samlede leveringsprogram. Der er billedeksempler på forskellige transportbånd, transportremme, gear og gearmotorer, kileremme, tandremme, andre remme og remhjul, kæder og kædehjul, koblinger, Rosta elementer og andet tilbehør. Der er også vist billeder af nogle af vores ydelser, montage af transportbånd hos kunder, maskinbearbejdning af rem- og kædehjul, tilpasning af kæder, montage af gearmotorer og CAD tegning af kundetilpassede løsninger.

Klik for at åbne brochuren.

Broschyr