Jens S. er flyttet til Taastrup

Vi bliver ved med at vokse som firma og har derfor fået mere plads. Jens S Transmissioner A/S er flyttet fra Brogrenen 5 og Industribuen 5B i Ishøj til nye samlede lokaler på Hørskætten 7, 2630 Taastrup.

Siden starten af 70’erne har Jens S. været placeret på Brogrenen i Ishøj, men de seneste år er pladsen blevet for trang pga. øget aktivitet og oveni overtog Jens S. firmaet Motovario i 2014. Vi har derfor været på udkig efter en ny beliggenhed lige siden og har nu omsider fundet den helt rigtige lokation. Vi er flyttet ud til væsentlig større rammer på Hørskætten 7, 2630 Taastrup hvor der er bedre plads til vores ansatte, lager og værksteder, til fordel for vores samarbejdspartnere og kunder.

                                                                        Skiltning4

Om Jens S.

Forretningsidé
At kunne levere et bredt program af transportbånd og mekanisk transmissionskomponenter til maskinbyggere, forhandlere og slutbrugere.

Historie
Grundlæggeren Jens S. Christensen startede virksomheden i 1927 i Abel Cathrines Gade i København. Derfra flyttede man til Skelbækgade og i begyndelsen af 70’erne til Brogrenen i Ishøj. Det danske Jens S. fusionerede i år 2000 med det svenske firma Benzler & Co, som samtidig skiftede navn til Jens S. Transmissioner.

I aug/sep 2016 flyttede Jens S. Transmissioner til Hørskætten 7 i Taastrup hvor vi har kontor, lager, maskinværksted og båndproduktion vi har også produktion af transportbånd i Vejle. Jens S. er i dag repræsenteret med egne selskaber i Danmark, Sverige, Norge og Finland og er samlet mere end 100 ansatte.

 

Vis vej med Google vejvisning

 

Google Vejviser